Υπηρεσίες

Αν διαπιστώσετε πως κάποια υπηρεσία δεν περιλαμβάνεται μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι μας!

Μεθοδολογία Υλοποίησης

Η μεθοδολογία υλοποίησης κάθε έργου βασίζεται στην πραγματοποίηση συναντήσεων με τον ενδιαφερόμενο, για να γίνουν πλήρως αντιληπτές οι προαπαιτήσεις και τα προβλήματα που καλείται να λύσει το έργο πληροφορικής που θα υλοποιηθεί. Σε κάθε περίπτωση, πριν από την έναρξη της συνεργασίας, καταθέτουμε στον πελάτη μια αναλυτική πρόταση συνεργασίας που αποτελεί δεσμευτικό παράγοντα και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη.

Κατά την διάρκεια της υλοποίησης, πραγματοποιούνται συναντήσεις για την πρόοδο του έργου, ενώ σε κάθε έργο πληροφορικής που σχετίζεται με το Διαδίκτυο περιλαμβάνεται η φιλοξενία και η υποστήριξη επί του υλοποιηθέντος έργου για διάστημα ενός έτους από την έναρξη υλοποίησης.


Οι υπηρεσίες μας


Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή στατικών ή δυναμικών ιστοσελίδων για εσάς ή για την επιχείρησή σας.

Ανάπτυξη Λογισμικού

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη επαγγελματικού λογισμικού για την επιχείρησή σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες αποκλειστικά!Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Κατασκευάζουμε για εσάς μια ιστοσελίδα πώλησης προϊόντων! Προωθήστε άμεσα τα προϊόντα σας στην μεγαλύτερη κοινότητα καταναλωτών, το Διαδίκτυο!

Εφαρμογές για κινητά

Το νέο marketing trend της εποχής είναι οι εφαρμογές για κινητά / tablet. Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη των εφαρμογών και την ανάρτησή τους στους δημοφιλέστερους διαδικτυακούς διαμεσολαβητές (iOS/Android).Βελτιστοποίηση SEO

Αναλαμβάνουμε να κάνουμε όλες εκείνες τις διαδικασίες που χρειάζονται για να προωθηθεί η ήδη κατασκευασμένη ιστοσελίδα σας, στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης.

Συμβουλευτική Πληροφορικής

Αναλαμβάνουμε να σας προτείνουμε λύσεις πληροφορικής για την επιχείρησή σας σχετικά με υπάρχοντα προγράμματα στην αγορά για τον περιορισμό του κόστους και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών σας.